Segueix-nos
06/05/2022
En marxa la primera fase dels pressupostos participatius 2022
Aquesta setmana han començat la difusió del procés, amb les reunions de barriades i les taules informatives, i la presentació de propostes ciutadanes

Aquesta setmana ha arrencat el procés de pressupostos participatius d'enguany a Artà i a la Colònia de Sant Pere, pel qual es destinaran 200.000 euros del pressupost municipal de 2023 a l'execució de projectes que sorgeixin de la gent. Serà la quarta edició després de que les dels anys 2020 i 2021 es suspenguessin.

Ha començat el procés amb la primera fase, de difusió de la iniciativa i de presentació de propostes per part de la ciutadania. Aquesta difusió es duu a terme mitjançant les reunions de barriades, que començaren aquesta setmana a l'estació amb els veïns i veïnes de Na Pati i que arribarà al llarg del mes de maig a la resta de zones, i també amb els punts d'informació i votació (taules), que s'instal·len en els mercats d'Artà i de la Colònia.

Les propostes es poden presentar de forma presencial en aquestes taules (així com també a les oficines d'atenció ciutadana i a les biblioteques d'Artà i de la Colònia) i també en línia, emplenant el formulari que trobareu a l'apartat específic de la web municipal. El termini de presentació de les propostes finalitza dia 3 de juny de 2022. Una vegada que es tenguin les propostes, se’n farà una valoració tècnica i econòmica per si són viables segons la normativa i es donaran a conèixer a la població.

Podeu trobar tota la informació del procés en aquest apartat de la web de l'Ajuntament.

Tornar a d'alt