Segueix-nos
17/05/2022
Nou esglaó en el procés de ‘Pressupostos Participatius Joves’
Els mateixos joves decidiran quines són les millors opcions per dur a terme les dues accions que queden per fer: la festa jove i l’espai jove, a partir d’una sèrie de propostes tècniques

Una representació de l’alumnat dels Consells escolars dels centres de Secundària d’Artà s’ha reunit avui a l’Ajuntament d’Artà amb la tècnica municipal de Participació i el tècnic municipal de l’Àrea d’Esports per concretar les imminents passes a donar en el procés de pressupostos participatius joves que arrencà l’any passat com a projecte pilot.

Una vegada realitzada una de les tres opcions elegides pel jovent d’Artà a la votació del passat desembre (la reparació de les cadires del Poliesportiu), s’ha parlat de continuar endavant amb el procés per concretar i desenvolupar les altres dues actuacions pendents, com són la festa jove i l’habilitació d’un espai exterior per al jovent. S’ha decidit que seran els mateixos joves, en els centres escolars, els que diran la seva i concretaran els detalls a tenir en compte per a la realització de les dues accions que queden per fer. Ho faran a través d’un qüestionari que serà enviat pròximament i que serà difòs pels respectius alumnes dels consells escolars. L’Ajuntament ha proposat diferents opcions per a cada proposta atenent a criteris tècnics que és necessari respectar. L’Ajuntament destina 25.000 euros del pressupost municipal a executar aquestes tres propostes.

Renovació de les cadires del Poliesportiu

La setmana passada es dugué a terme la renovació dels seients del Poliesportiu Municipal d'Artà. La proposta inicial, la reparació de les cadires, va ser ampliada per l’Ajuntament a la totalitat de l'aforament de la pista coberta després de xerrar-ho amb els clubs que en fan ús.

Tornar a d'alt