Segueix-nos
19/05/2022
Reunions a les barriades: els pressupostos participatius apropen l'Administració a la gent
Demà finalitza a la Colònia de Sant Pere la ronda de reunions informatives. El termini de presentació de propostes ciutadanes finalitza el 3 de juny

Durant aquest mes de maig, en el marc dels pressupostos participatius de 2022, s’han anat celebrant les reunions de barriades, la darrera de les quals tendrà lloc demà, dia 20 de maig a les 20 h, al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. Aquestes reunions, en les que hi pren part el batle acompanyat de personal tècnic municipal, serveixen per posar en comú informació de cada barriada perquè, d’alguna manera, l’Ajuntament conegui un poc més i millor les especificitats de cada zona. Serveixen també perquè la gent tengui informació de primera mà sobre el procés i els objectius dels pressupostos participatius, que són una eina per fer-se sentir i impulsar accions o iniciatives que, segons el criteri de la ciutadania, poden millorar el municipi. Enguany s’han celebrat reunions a Na Pati, Sa Pista, Es Convent, Na Batlessa i Na Caragol.

La de 2022 serà la quarta edició d’aquest projecte de participació de l’Ajuntament, que donà inici l’any 2017, que va haver de suspendre’s per la pandèmia i que ha demostrat que la gent pot tenir el seu paper en la gestió municipal. Actualment, el procés es troba en fase d’informació i de presentació de propostes. Aquestes propostes es poden presentar tant de forma presencial com en línia, emplenant el formulari que trobareu a l'apartat específic de la web municipal. El termini de presentació finalitza dia 3 de juny, quan se’n farà una valoració tècnica i econòmica per si són viables segons la normativa i es donaran a conèixer a la població perquè pugui votar les propostes que consideri més vàlides pel municipi.

En aquest apartat de la web de l'Ajuntament trobareu la informació de l’edició d’enguany.

 

Imatge 1

Imatge 2

Documents relacionats
Tornar a d'alt