Segueix-nos
13/06/2022
Reunida la Junta Local de Seguretat per coordinar la col·laboració dels diferents cossos de seguretat que operen al municipi.

La Junta Local de Seguretat Ciutadana s'ha reunit avui matí per analitzar i valorar la situació actual en matèria de seguretat al nostre municipi. Aquesta Junta, que es reuneix una vegada a l'any i que l'objectiu principal radica en la col·laboració i coordinació dels diversos cossos de seguretat que operen en el municipi, ha estat presidida pel batle, Manolo Galán, juntament amb la delegada de Govern, Aina Calvo. També hi han assistit les regidores M. Antònia Sureda i Aina Comas, així com alts comandaments policials. 

Entre els principals temes que s'han tractat avui destaquen els robatoris ocorreguts al municipi aquests darrers mesos, la venda de drogues (qüestió manifestada per la ciutadania a les reunions de les barriades fetes el mes passat), el tema de la violència de gènere així com el control de la costa sense urbanitzar.

D'aquesta manera, la trobada ha servit per analitzar aquestes situacions que presenta el municipi i s'han establert accions conjuntes per solventar la problemàtica. Per aquest estiu, a més, s'ha parlat dels següents assumptes:

- Augmentar el control de la costa per vigilar les acampades, les autocaravanes i la utilització de foc en zones d'alt risc d'incendi.

- Fer complir l'Ordenaça de Circulació en Espais Protegits.

- Col·laboració amb la Guàrdia Civil pels dimarts de mercat a Artà.

- Col·laboració i ajuda en alguns actes diversos de les festes del municipi.

 

 

 

 

 

Tornar a d'alt