Segueix-nos
15/06/2022
Festa jove d'Artà, del jovent per al jovent
Aquest dissabte 18 de juny s'organitza a Sa Clota aquesta activitat, sorgida del projecte de pressupostos participatius joves, que comptarà amb actuació de dos 'deejays' triats també pels joves

El dissabte 18 de juny tendrà lloc a Sa Clota la Festa Jove, un esdeveniment que comptarà amb les actuacions dels deejays Víctor Lozano i Pau Roca. Adreçada al jovent d'entre 12 i 18 anys, la festa començarà a les 22 hores i no s’hi permetrà el consum de begudes alcohòliques. A més, hi haurà personal de vigilància que procurarà que transcorri amb la màxima normalitat.

Aquesta va ser una de les propostes més votades del projecte 'Pressupostos participatius joves', que es dugué a terme amb l’alumnat de secundària durant el primer trimestre escolar. Per preparar la festa, es va convocar una representació de l’alumnat al consell escolar de cada centre i es va elaborar una enquesta per passar a la resta d’alumnat i per conèixer quan, on i com volien la seva festa.

L'Ajuntament d'Artà va remetre ahir una carta amb tota la informació de la festa als centres escolars perquè la fessin arribar a les famílies dels joves. El cartell de l'esdeveniment també ha estat dissenyat pels joves.

Tornar a d'alt