Segueix-nos
23/11/2022
El Consell de Mallorca i l'Ajuntament d'Artà passen revista als projectes en marxa al municipi
Les dues principals intervencions projectades, la reforma de l’Avinguda Costa i Llobera i la variant nord, "s'engeguen després d'una complexa tramitació", assenyala el batle

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament d'Artà han passat revista als principals projectes que s'estan realitzant (o es troben en tramitació) al municipi i que compten amb la intervenció o col·laboració de l'entitat insular. Es tracta de la remodelació de l'Avinguda Costa i Llobera, de la ronda nord d'Artà, de la remodelació del nucli antic del poble i de les actuacions de millora dels equipaments esportius d'Artà i de la Colònia de Sant Pere. Ho han fet al llarg de la visita que la presidenta del Consell, Catalina Cladera, el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, i d'altres representants de la institució feren ahir al municipi.

Respecte la remodelació de l’Avinguda Costa i Llobera, s’avançà que ja s’ha iniciat l’expedient de contractació per tenir en licitació l’any que ve i amb la previsió de començar les obres abans d’acabar la legislatura. Pel que fa a la ronda d’Artà, una intervenció més complexa i a més llarg termini, el Consell continua endavant amb la tramitació, ja que s’està licitant el contracte per a la redacció del futur projecte, per poder-lo adjudicar abans d’acabar l’any i tramitar el projecte de Ronda a principis de l’any que ve. Després de presentar els detalls de les dues actuacions als representants dels grups municipals, es va fer un recorregut per les obres de remodelació del nucli antic, que inclou la renovació de les xarxes d'aigua potable i clavegueram, millora de la xarxa de pluvials, el soterrament de baixa tensió i a renovació total de la pavimentació.

Posteriorment es va fer balanç ‘in situ’ de les millores als equipaments esportius municipals, com la reparació de la coberta, l’eliminació de barreres arquitectòniques i el tancament del poliesportiu de na Caragol, així com el canvi de la il.luminació al poliesportiu de Ses Pesqueres i Cap Ferrutx, a la Colònia de Sant Pere. Així mateix, la directora insular d’Esports, Margalida Portells, informà que es destinaran 109.000 euros a diversos parcs saludables, de cal.listènia i skate, gràcies a la nova línia per a creació d’espais d’activitat física a l’aire lliure.

Tornar a d'alt