Segueix-nos
24/11/2022
L'Ajuntament activa 'Regala Artà' i la decoració del poble davant l'arribada de l'època nadalenca
Les campanyes de les àrees de Serveis Socials i de Promoció Econòmica i l'activitat intergeneracional per decorar el poble, en marxa

L'Ajuntament d'Artà ha engegat la campanya 'Regala Artà', de dinamització del comerç local, de cara al mes de desembre i a les festes de Nadal i Reis. Així mateix, des de fa setmanes se vénen fent tallers intergeneracionals entre Centre de Dia, Residència i les escoles del municipi per elaborar elements decoratius nadalencs que serveixin per donar la benvinguda a les festes en diferents espais públics. 

Iniciatives socials i d'enfortiment de l'economia local

'Regala Artà' comptarà enguany amb la iniciativa 'Tothom amb regal', que organitzen la Creu Roja d'Artà i Artà Empresarial juntament amb l'Ajuntament, perquè les persones en situació vulnerable rebin un regal en uns dies tan assenyalats i per ajudar les famílies en les despeses de llum, gas i aigua durant l'hivern. La campanya és possible per la sol·lidaritat de la gent que compri paperetes als comerços d'Artà Empresarial adherits i que faci donacions a la paradeta que la Creu Roja muntarà durant aquestes setmanes al mercat. La Creu Roja d'Artà obsequiarà a les persones donants amb detalls cedits pel Club de la Tercera Edat i pel Club de bàsquet d'Artà. El període de venda de paperetes (unes 3.500) començarà l'1 de desembre i acabarà dia 16 del mateix mes i cada papereta té un cost de 5€. El sorteig de la cistella entre tota la gent que hagi comprat paperetes es realitzarà dia 20 de desembre i es retransmetrà en directe per les xarxes d'Artà a Cel Obert.

Per altra banda, Promoció Econòmica ha engegat, dins 'Regala Artà' la tercera edició del concurs d'aparadors 'Tria l'aparador', obert a tots els establiments del municipi d'Artà i de la Colònia de Sant Pere. El termini màxim per presentar sol·licituds per participar-hi és el 12 de desembre. Consultau aquí les bases del concurs.

Decoració nadalenca

Per altra banda, diferents departaments municipals s'han implicat des de fa setmanes en l'activitat intergeneracional per decorar el poble per Nadal. La Residència, el Centre de Dia i els centres escolars han realitzat diferents tallers en què s'ha creat una interacció entre la gent participant i s'han elaborat elements decoratius que lluiran a la plaça del Conqueridor. Aquesta activitat intergeneracional té el seu origen en una sèrie d'activitats de dinamització que començaren l'any 2018.

Més endavant es detallarà el programa de les festes de Nadal en el que estan incloses, entre d'altres, aquestes iniciatives municipals i d'altres en les que s'està treballant. 

Tornar a d'alt