Segueix-nos
24/03/2023
Comencen les obres de millora d'accessos a Sa Pista
Es realitzaran dos nous accessos a la barriada per a vehicles des de la carretera de Son Servera, es crearan nous aparcaments i es millorarà l'entorn de la zona

Està previst que dilluns dia 27 de març donin inici les obres de dotació d'accessos al barri de Sa Pista des de la carretera de Son Servera (Ma-4042). Es tracta d'una antiga reivindicació dels veïns i veïnes de la zona, que veuran millorada la mobilitat gràcies a aquesta actuació, que va ser reiterada l'any passat en les reunions de barriades del procés de pressupostos participatius. 

El projecte contempla la realització de dos accessos per a vehicles, separats, d'entrada i de sortida. El primer es realitzarà cap al carrer Sard i el segon, des del carrer d'Andreu Ferrer Ginard. Així mateix, s'aprofitaran les actuacions per millorar l'entorn mitjançant la creació d'aparcaments en bateria a la zona superior i dins la urbanització, es dotarà de més punts de llum amb la finalitat d'augmentar la visibilitat nocturna i s'instal·larà una nova vorera a la zona verda de la zona superior.

El pressupost d'execució total d'aquestes obres és de 168.490,26 euros, la major part de la qual prové d'una subvenció del departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament local del Consell de Mallorca. 

 

 

Tornar a d'alt