Segueix-nos
19/05/2023
Restriccions de trànsit a la Colònia per la celebració del Campionat de Balears de triatló
Les curses són diumenge 21 de maig a les 10 h i a les 12 h; està previst donar alternatives per a la mobilitat a les zones afectades

Diumenge es disputarà a la Colònia de Sant Pere el Campionat de Balears de triatló 2023. La prova consta de dues curses que començaran i finalitzaran a l'aparcament del carrer de la Pau (Es Parral), el que provocarà restriccions de trànsit en algunes vies del poble. La Policia Local d'Artà i l'organització han establert alternatives per a la mobilitat de la gent a les zones afectades. 

La cursa en distància sprint (750 m de natació, 18 km de bicicleta i 5 km de carrera) serà a les 10 h, i la de supersprint (300 m de natació, 6 km en bicicleta i 1,6 km de carrera a peu), a les 12 h. El sector de natació es farà a la Platja d'Es Parral sempre que les condicions de la mar ho permetin. El sector de bicicleta es farà a un circuit que ocuparà la carretera de Ca los Camps, un carril de la carretera de Betlem, el carre Major, el carrer Minyones, el carrer Rei Sanç, el carrer Jaume I el Conqueridor i el carrer del Mar. Finalment, el sector de carrera a peu es farà d'anada i tornada pel passeig Marítim fins al camí de s'Estanyol.

Tot i les previsions meteorològiques, la prova es durà a terme sempre que no hi hagui alerta taronja o vermella. En tot cas, si el sector de natació no fos factible, es substituiria per un altre sector de carrera a peu.

Tornar a d'alt